sfeervolle binnenzonwering Gorredijk

Maak de sfeer

Hoogwaardige binnenzonwering uit Gorredijk

Ons assortiment binnenzonwering is in de loop der jaren zeer uitgebreid. U vindt bij ons jaloezieën, diverse soorten gordijnen, lamellen, facetlights en shutters. Kom een kijkje nemen in onze winkel in Gorredijk. Onze medewerkers vertellen u alles over onze hoogwaardige producten. En maatwerk? Wij komen alles bij u opmeten en uitrekenen. Geheel vrijblijvend, dat spreekt voor zich.

VRAAG NAAR MAATWERK

Jaloezieën

Modern aluminium


Onze aluminium lamellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en in diverse uitvoeringen beschikbaar. Zelfs de look van geborsteld RVS behoort tot de mogelijkheden!

Trendy PVC


De PVC jaloezie is helemaal van nu. Het materiaal is leverbaar in diverse kleurgradaties. Door de frosted uitstraling (denk aan melkglas) dringt er wel licht binnen in uw woning maar ontstaat er geen inkijk. De PVC jaloezie is eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.

Natuurlijk hout


Men maakt onderscheid in verschillende echte houtsoorten, lamelbreedtes en uiteraard kleur. Hout straalt luxe uit en past afhankelijk van de uitvoering en kleur in elk interieur.

Retro – terug in de tijd


Een jaloezie die niets verbergt; een zichtbaar mechaniek uitgevoerd met een houten basis. Lekker hip met brede lamel in aluminium, PVC of hout. 

Tip: custom-made!


Door te combineren met bovenprofielen, ladderbanden en lamelmateriaal ontwikkelt u een jaloezie met een personal touch.

Plisségordijnen

Strak in de plooi (nog te) onbekend


Strak vouwen wordt plisseren genoemd. Vandaar de naam plisségordijn.

Op uw wenken bediend


Bij geen enkel product zijn de bedieningsmogelijkheden zo uitgebreid als bij het plisségordijn. Dakramen, ovale vormen, alles is mogelijk.


In onze collectie vindt u een overvloed aan kleuren en stofsoorten. 


De geplisseerde doeken geven tegen daglicht een eigen sfeer en de honingraatstructuur van de Duette-doeken geeft weer een totaal ander effect.

Functioneel


Door toepassing van speciale coatings op de meeste van onze stoffen zijn deze extra zonwerend gemaakt. Ook verduisteringsdoeken voor bijvoorbeeld de slaapkamer vindt u in de collectie terug.

Talloze uitvoeringen


Een plisségordijn bediend van boven naar beneden of van beneden naar boven, horizontaal geplaatst in een lichtkoepel of een plisségordijn bestemd voor dat vreemde driehoekraam in de serre: het kan allemaal!

Plisségordijnen XL


Een geplisseerde stof met een plooi van 50 mm. De plooival is altijd hetzelfde omdat aan de achterzijde van de plissé unieke"pitchkoorden”worden gebruikt. Deze zijn altijd in een bijpassende kleuren zorgen ervoor dat de plooi niet uitzakt.

Transparantie


Door verschil in weeftechniek, stofdikte of coating laat elke stof een bepaalde hoeveelheid licht door. De stalen zijn zodanig gemaakt dat de transparantie goed kan worden beoordeeld.

Bediening


Met een koord wordt de plissé XL bediend. De ingebouwde rem zorgt ervoor dat elke gewenste hoogte bereikt kan worden.

Rolgordijnen

Aan het rollen!


Onze collectie is breed wat betreft ons assortiment stoffen: Denkt u aan ausbrenner, jacquards, transparant, dessin, uni colours, Iso, et cetera. Met het oog op onderhoudsvriendelijkheid zijn een groot aantal stoffen uitgevoerd met een Teflon-coating.

U speelt de hoofdrol


Door de talloze afwerkingsmethoden is het rolgordijn niet meer het rolgordijntje van weleer. Strakke uitvoeringen door toepassingen van o.a. RVS-materialen in onderlat of cassette. Elegante of sfeervolle rolgordijnen door middel van schulpranden of juist niet. U bepaalt!

Paneelgordijnen

Ideaal


Paneelgordijnen, ook wel Japanse panelen genoemd, komen het best tot hun recht bij grote ramen en deuren.

Iedere dag iets nieuws


Doordat de panelen van stof afzonderlijk verschuifbaar zijn, kunt u uw interieur iedere dag voorzien van een nieuw gezicht.

Stof tot nadenken


Textiel vormt de basis. U kiest kleur, structuur en afwerking. Ooit verschillende stoffen in één paneelgordijn gezien?

Sfeervolle 250 mm panelen


Sfeervol, elegant en stijlvol zijn de panelen van 250 mm breed. Stem uw gordijn volledig af op uw interieur door deze panelen te voorzien van houten latjes.

Praktisch


De panelen van 250 mm breed combineren de functionaliteit van een lamelgordijn met de moderne uitstraling van een paneelgordijn.

Lamellen

Ook van stof


Textiel laat afhankelijk van de dichtheid van de stof meer of minder daglicht door. Het merendeel van de collectie bestaat uit wasbare stoffen. Er is een overvloed aan kleuren en dessins.

Functioneel PVC


Kunststof is het allermakkelijkst in onderhoud, een doekje erover en klaar.


De transparante PVC-uitvoering geeft een nieuwe kijk op de lamel en er zijn zelfs lamellen met gaatjes of met gestanste vormen.

Modern aluminium


Onze aluminium lamellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en in diverse uitvoeringen beschikbaar. Zelfs de look van geborsteld RVS behoort tot de mogelijkheden!

Vouwgordijnen

Gevouwen klasse


Er bestaan verschillende benamingen voor deze stijlvolle raambekleding: roman blind, optrekgordijn of vouwgordijn.

Overal een vouwtje voor!


Een vouwgordijn ziet er luxe uit en past zowel in een klassiek als in het meest moderne interieur.

Een kind kan de was doen


Het grote voordeel van het vouwgordijn: de stof is eenvoudig van het bedieningssysteem los te halen om te wassen.

Tot in de naad!


Door de verschillende mogelijkheden in afwerking en extra keuzes in accessoires kunt u uw eigen creativiteit kwijt. U ontwerpt zelf het vouwgordijn van uw dromen. Wij zorgen voor de juiste uitvoering.

Facetlights

Facetlights zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten en hebben een maximale krimptolerantie van 3%. Hierdoor kan na plaatsing door krimp van het doek een lichtkier ontstaan. Naast de standaard polyester stoffen zijn er ook een aantal vlam-vertragende (FR) polyester stoffen beschikbaar, speciaal geschikt voor projecten.


De Facetlight is een uniek, exclusief en innovatief product dat zowel in klassieke als trendy interieurs thuishoort. Facetlight is een product met twee lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Facetlight op en neer te laten, kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen; geheel gesloten, half open of open, op elke hoogte van het raam. Speel met licht en schaduw zoveel u wilt.

Shutters


Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden u zo nodig alle privacy. Klassiek, barok, modern, landelijk… shutters passen in ieder interieur. U kunt ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat en gemakkelijk is in onderhoud.


De medewerkers van Veenstra Zonwering & Woningstoffering zijn opgeleid door StylShutters en kunnen u vakkundig adviseren. In de showroom kunt u verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters bekijken. Als u de afmetingen van uw ramen meeneemt, kunnen wij ook een prijsindicatie geven.