woningstoffering op maat

Stof tot nadenken

De kwaliteiten van Veenstra Zonwering & Woningstoffering in Gorredijk

Een uitgebreide en mooie collectie vind u bij Veenstra Zonwering & Woningstoffering in Gorredijk.

 • Keuze genoeg.
 • Wij leveren uitsluitend maatwerk.
 • Alles vrijblijvend en gratis opgemeten. Wij komen bij u thuis voor vakkundig advies.
 • U kunt bij ons terecht voor gordijnen, inbetweens en vitrages van o.a. de volgende merken: Inside, Drapilux, Tulipan, Esprit, Vriesco, Dickson, Dekortex, Your Edition, Lethem Vergeer, AS-Creation, Vervaco en Eijffinger.

Eigenlijk is alles mogelijk met gordijnen, of het nu gaat om rechte of schuine ramen, enkele-, dubbele-, drievoudige plooi, stolpplooi, retour plooi, span of met ingeslagen ringen, voor elke situatie een oplossing.


Wij kunnen de gordijnen plaatsen met gordijnrails van 1 cm of 2 cm hoog, deze rails kan uit één stuk tot maximaal 6 meter lang bestaan. Deze rails kunnen wij eventueel bij u ter plekke met bochten buigen zodat de gordijnen niet meer haken in de bochten.


Ook is er van alles mogelijk met gordijnroedes, hiervoor hebben wij de volgende merken in ons assortiment: Busche, Vion en Rosso.

GORDIJNEN GRATIS INMETEN

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn in zoveel dessins en vormen te verkrijgen dat er altijd wel een in ons assortiment aan uw eisen voldoet. En vindt u deze toch niet? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij voor u aan de slag om hem alsnog te vinden! Laminaat is duurzaam en modisch, eenvoudig te leggen en zelfs mee te nemen als u gaat verhuizen! Wij zijn dealer van grote merken als:

 • QuickStep
 • Krono
 • Meister
 • Balterio
 • Parador
 • Vitality
 • Alloc XLen
 • Wicander

Maar ook andere merken laminaat zijn door ons te leveren. Schroom niet om contact met ons op te nemen of langs te komen en te informeren naar de mogelijkheden en het gunstige legtarief.

PVC vloeren

Met kunststof kun je alle kanten uit, en zeker ook met PVC. De meest uiteenlopende vloeren kunnen met PVC worden nagebootst. Natuurlijk lukt dat nabootsen nooit exact en zal PVC altijd bepaalde kwaliteiten ontberen die echt hout of echte steen juist zo bijzonder maken, maar met de technieken van nu kunnen vloeren gefabriceerd worden die er bedrieglijk echt uitzien.


PVC is kunststof, maar het kan eigenlijk alle wenselijke vormen aannemen. Moderne technieken maken dat ook een "houtlook" heel overtuigend kan worden nagebootst, zodat u PVC-vloeren kunt kopen die niet de nadelen van hout (werking, slijtage) maar wel de schoonheid en uitstraling van hout hebben. Natuurlijk wordt het nooit hetzelfde: PVC-vloeren klinken bijvoorbeeld heel anders dan houten vloeren. Eigenlijk is ook dat een voordeel: PVC-vloeren zijn "stille vloeren", ideaal voor drukke ruimtes of voor in een gehorig huis!


Niet alleen houten vloeren, ook stenen vloeren, zoals plavuizen of zelfs marmer, kunnen met PVC worden nagebootst. Natuurlijk geldt ook hier dat je een bepaalde charme zult missen, maar de voordelen zijn groot. PVC is zelfs meer slijtvast dan steen. Ook is het minder "dik": een plavuizen vloer neemt toch best wat ruimte in beslag door de ondervloer en de tegels. Naast stenen vloeren zijn nog heel andere, eigenzinnige imitaties mogelijk: een metalen vloer, bijvoorbeeld, of zelfs één met een lederen uiterlijk. Alles kan met PVC!


Wij leveren PVC-vloeren van o.a. de volgende merken: M-flor en Forbo.